Home AccessoarerShoppa för vårens trender

Shoppa för vårens trender

Våren är här och det är dags att shoppa nya kläder som är trendiga. Man behöver inte shoppa alla trender som är populära men några utvalda gör att du följer modet. Ränder har blivit populärt inför våren 2016 och kommer vara det en längre tid framåt. Romantisk spets med vita färger och ljusare toner är riktigt snyggt. Något som fortfarande är trendigt och kommer vara det länge är ett sportigt mode.

Vår mode

Några riktigt populära trender för våren

Sportigt mode är fortfarande väldigt trendigt. En lite sportigare look med jackor, byxor och gärna en snygg keps. Det är riktigt snyggt och det går att klä sig på många olika sätt. För att hitta dom absolut bäste tipsen och kläderna ska man gå in på sportamore.se och kolla upp vårens trender inom träning och sportkläder.

Det ska vara randigt och gärna blandat med linjära och vertikala. Byxor med linjära ränder matchat med vertikala ränder på toppen. Randiga kläder kan variera på många olika sätt. Smala eller tjockare ränder och mängden ränder på plagget. Ränder är väldigt populärt och kommer vara det under hela 2016.

Spets i ljusare nyanser med en romantisk look har blivit riktigt trendigt under våren. Mjuka och ljusa färger med mycket vit spets är väldigt snyggt. Ett romantiskt drag som kommer passa vårens första klänning utmärkt. Färgen vit har blivit populär på många andra typer av kläder men med spets blir det extra snyggt.

Denim är något som förmodligen är det mest populära för våren 2016. Denim på jackor, byxor, skor, väskor och hattar. Det går att använda på allt och ser otroligt snyggt ut. Ett solklart val för våren är att matcha denim med vita plagg eller mönstrade plagg.