Home ModeFixa till sommarskorna redan idag
Fixa till sommarskorna redan idag

Fixa till sommarskorna redan idag

När sommaren börjar närma sig med stora kliv, innebär det tillställningar som studentfirande, midsommarafton och grillkvällar. Det innebär också att det är dags att plocka fram sommarkläderna. Har dina sommarskor stått instängda i en garderob hela vintern, kan de behöva lite uppfräschning.

Ta hand om dina skor

Har du skor av bra kvalitet går de i de allra flesta fall att rädda, även om de ser trötta och slitna ut. Du behöver bara rätt produkter och dessa kan du handla online. Skinnskor exempelvis går nästan alltid att putsa upp. Har skorna blivit platta på grund av att något annat har stått ovanpå dem kan skoblock hjälpa.

Onödig konsumtion är en av de faktorer som påverkar miljön allra mest. Vi i Sverige är faktiskt några av dem som konsumerar mest i världen.

Laga dina skor själv

Du kan gå med dina skor till en skomakare för att reparera dem. Men när regeringen höjde momsen på reparationer hos skomakare väljer många att inte gå dit. En god nyhet är dock att du ofta kan laga dina skor hemma helt på egen hand. Du kan köpa hem exempelvis laglappar för trasiga hälkappor. Med rätt produkter kommer du långt.