Home PresenterTips på presenter

Tips på presenter

Titt som tätt är det någon som fyller år eller på annat sätt skall uppmärksammas, vilket även föranleder att det ska köpas en present. Som bekant kan presenter vara både svåra och lätta att köpa. För den som tycker det ibland kan vara lite svårt att köpa present kommer här några tips.

MatkorgOm man absolut inte vet vad man ska köpa till en person är alltid ett säkert kort något drick- eller ätbart. En liten korg med ost, chark, vin eller choklad är alltid trevligt att få. Bra alternativ vad gäller alkoholfritt kan till exempel vara en fin saft, must, inte julmust, eller något liknande.

En typ av present som blivit allt vanligare på senare år är att ge bort någon form av upplevelse i form av till exempel en ballongflygning, ett fallskärmshopp eller någon form av provning. Det som är bra med att ge bort just en upplevelse är att det är något som passar i princip alla.

Presentkort av olika slag är också ett bra alternativ när man inte riktigt vet vad man ska köpa. Det kan till exempel handla om biocheckar eller presentkort på böcker.

Ett bra tips på present för kontorspersonen eller för någon som skriver en hel del för hand kan vara en lite lyxigare variant av penna eller finpapper.

Biljetter till någon form av evenemang är också ett bra alternativ på present. Här krävs det dock att man vet lite vad personen i fråga är intresserad av så man inte ger fotbollsbiljetter till som är totalt ointresserad av sport.