Home ModeKläder för stranden

Kläder för stranden

Även om det fortfarande är ganska kyligt i de flesta delar av landet, så är det faktiskt inte alls så där värst långt kvar till att det återigen är dags att lägga sig på stranden och steka. När man är på stranden gäller det förstås att man är rätt klädd och av den anledningen kommer här några tips på lämpliga strandkläder.

För henne

En tjusig bikini är a och o när man vistas på stranden. Samtidigt är det förstås också väldigt viktigt att bikinin är bekväm och sitter bra, framför allt om man ska röra sig när man är på stranden. Ett bra tips är att lägga ner lite extra krut på att hitta en bra bikini och kanske även lägga några extra kronor på högre kvalitet eftersom detta lönar sig i längden.

För honom

För mannen som skall vistas på stranden gäller det förstås att ha ett par bra badbyxor. Ett bra tips är att satsa på ett par badbyxor i glada färger eftersom detta är ganska festligt. Ska man vara mycket i vattnet och kanske leka med barnen eller dylikt är det förstås även viktigt att man har ett par byxor som sitter bra och bekvämt.