Home PresenterSkönhetspresenter till dig själv

Skönhetspresenter till dig själv

Men skönhet menas naturligtvis inte bara mode, kläder och roliga accessoarer. En icke försumbar del av att vara och känna sig vacker är att ta hand om sig själv, att vårda sin kropp på olika sätt.

En sund livsstil med lagom mat och motion är en stabil grund att stå på och sedan bygger man vidare med andra sköna produkter och kurer för att hela kroppen ska må så bra som möjligt. Och förstås, se ut därefter. Manikyr och pedikyr är en riktig höjdare när det gäller att unna sig själva något som är både härligt och vårdande. Sköna fotbad och filande av hårda kanter och knölar så att fötterna blir mjuka och vackra.

Unna dig att bada riktigt länge med väldoftande oljor och essenser i vattnet – aromaterapi och hudvård i ett. Ett hett bad ökar blodgenomströmningen i musklerna och får dig att känna dig härligt avslappnad, samtidigt som väldoften ger dig ett ökat välbefinnande och bidrar till avslappningen. Och varför inte gå och få professionell massage då och då? Det är väl spenderade pengar, eftersom du efteråt känner dig som en helt ny människa. Och hur man mår återspeglas i utseendet. Tar du hand om dig själv och ser till att du mår bra så kommer du också att bli vackrare.

En annan sorts skönhetspresent är förstås produkter som får din hud och ditt hår och andra delar av kroppen att frodas och må toppen. Krämer för dag och nattbruk som ger näring och ger huden lyster och elasticitet. Eller varför inte komplettera med ett ögonfransserum, en produkt som gör att ögonfransarna växer sig längre, fylligare och vackrare.

Det finns mycket man kan göra för att sköta om sin kropp och se till att den mår så bra som möjligt – behandlingar, produkter och förstås livsstil. Ta reda på fakta, prova och bestäm vad som passar just dig bäst och vad du vill välja för att du ska lysa av hälsa och välmående – att få hela dig att bli ditt allra vackraste jag.