Home ModeHåll din byst på plats hela dagen
Håll din byst på plats hela dagen

Håll din byst på plats hela dagen

Det kan vara svårt att välja BH i rätt storlek. Men det kan också vara svårt att hitta en som ger ordentligt stöd. Har du en stor byst är det extra viktigt med bra stöd för att du ska känna dig bekväm och inte få ont i ryggen.

Just shapewear har blivit väldigt populärt senaste åren. Det är helt enkelt plagg som både hjälper till att forma din kropp samtidigt som de också ger stöd.

Prova shaping-BH

En formande BH kan du bära under alla dina plagg. Från t-shirts till tunna toppar och även klänningar som sitter tajt. BH:n sitter tätt om kroppen och har inga sömmar som syns genom kläderna. Dessutom finns modeller som passar vare sig du har stor eller liten byst.

En så kallad shaping-BH hjälper till att både forma och lyfta din byst. Du får en BH med en slimmande effekt och som samtidigt ger stöd till din hållning.

Handla underkläder för stor byst online

Det kan vara svårt att hitta rätt BH ute i butik. lägg din beställning online istället. Där kan du hitta ett bra urval av bekväma underkläder som ger bra stöd också för en större byst. Ett tips är att du investerar i ett flera olika formande BH:ar, så att du alltid har till hands.