Home PresenterAnnorlunda presenter
Annorlunda presenter

Annorlunda presenter

Frågan man ofta ställer sig är vad ger man till någon som anser sig ha allt den behöver? Det kan vara svårt att hitta annorlunda presenter som personen i fråga vill ha och kanske får användning av. Många gånger går man bet och köper ett presentkort på eller till något då man inte hittar något som man tror ska passa.

Det första man ska fråga sig är vad personen som ska få presenten vad hen är intresserad av. Finns det något halmstrå som man kan sträcka sig efter för att få igång fantasin för att komma på vad man ska köpa. Alla har vi olika intressen och det finns säkert något annorlunda som skulle passa som present för kommande födelsedag. Här får några förslag på vad du kan köpa som är lite mer annorlunda:

  • Finns ett intresse för spel online så skapa ett spelkonto på ett online casino, sätt in den summa som du anser vara perfekt som present och ge inloggningen till personen som fyller år. Skulle hen vinna stort så blir detta en väldigt lyckad present.
  • Whiskyprovning kan vara något som intresserar hen och det finns många duktiga som anordnar provningar i vårt avlånga land. Finns intresset bland bekanta så kan du sälja platser till provningen så blir det inte allt för kostsamt med en whiskyprovning kanske i hemmet.
  • Upplevelser är för det mesta trevligt och om du vet vad personen i fråga är intresserad av så kanske en helikopterflygning över hemma staden skulle vara något utöver det vanliga. Du hittar företag som utför helikopterflyg i de flesta större städerna.
  • Matlagning kanske är ett stort intresse och något som man regelbundet håller på med hemmavid. Då kanske en kurs i hur man gör goda korvar vara något som kan passa. Man får lära sig grunderna i hur man kryddar, stoppar och snurrar ihop sina egna korvar.

Vi hoppas att du eller ni hittar någon present som kan passa till kommande födelsedagar och andra högtidstillfällen. Det är som vi skrev i ingressen inte alltid lätt att hitta en perfekt present till vederbörande och förhoppningen är att det kan gå lite enklare med våra tips.