Home ShoppingSportmode

Sportmode

Sportig klädselTräningskläder har blivit trendiga på senare tid och numera ser man många klädda till vardags i sportiga sneakers och löst sittande träningsplagg.

Det innebär också att utbudet av snygga träningskläder i varierande design har ökat, något som är goda nyheter för den modemedvetna som vill träna.

Sportoutfit till sommaren

Ska du träna i sommar kan det vara läge att investera i nya träningskläder. Nu behöver du nämligen inte dra på dig flera lager för att ge dig ut på en löptur utan kan istället visa upp snygga linnen och shorts. Vilken outfit du ska bära beror helt på vilken träningsform du utövar. Tränar du på gym kan det vara bekvämt med ett par längre byxor eller tights.

Många kör på en klassisk svart färg där men de senaste trenderna föreskriver färgglada och mönstrade plagg. Det kan man gott våga sig på – inspiration finns överallt på nätet, kika här exempelvis. Komplettera det med ett snyggt matchande linne och ett par schyssta sneakers så har du en komplett outfit som också funkar på fritiden. Löptränar du bör du satsa i första hand på plagg som andas samt komplettera med en keps eller skärm för att skydda huvudet och ögonen mot solen.

Utövar du en mer konservativ sport som golf är även där kepsen en viktig accessoar men du kan satsa på en pikétröja och ett par knälånga shorts istället för tights och linne.

Känn dig bekväm

Det allra viktigaste är att du känner dig bekväm när du tränar. Anpassa därför din klädsel därefter. När du känner dig bekväm och snygg i dina kläder kommer du att bli mer motiverad att träna. Nya kläder gör nästan alltid träningen roligare.