Home PresenterSkippa slentrianpresenterna

Skippa slentrianpresenterna

Att shoppa handlar väl kanske oftast om att köpa saker till sig själv. Men ibland så är det till någon annan som man ämnar köpa något åt. Ofta handlar det då om presenter vid födelsedagar eller andra högtider.

Slentrianpresenter

Att handla presenter är för många ett elände eftersom inspirationen inte sällan är låg och det är svårt att komma på något som personen i fråga verkligen kommer bli glad för och samtidigt är i behov av. Beroende på vem personen är och vilken relation du har till personen så brukar det finnas lite olika lösningar på detta problem.

För mor- och farföräldrar så det kuvertet med pengar i en klassiker lika mycket som det är en klassiker åt andra hållet med en chokladask, lotter och en blomma. Detta finns det förstås olika varianter på beroende på vem det är som sagt. Är det presenter mellan kompisar, syskon och så vidare, så finns också klassiker som alltid fungerar i nödfall om inte inspirationen kommer.

Inte slentrian

Lösningen

En klassisk lösning på slentrianpresentproblemet brukar förstås vara att man ger ett presentkort på någon affär man tror att presenttagaren kommer att hitta något den behöver. En slentrianlösning på ett slentrianproblem skulle man kunna säga. Vi har dock hittat en liten twist på detta via en tjänst på nätet. Det är www.noblecard.com som säljer just presentkort att ge bort, men som sagt med en liten twist. Gåvokortet som du ger bort har ingen specifik summa, utan den som får kortet kan istället välja bland allt i utbudet på sajten som uppgår till det värde av det antal Noblecards du har.

Det fungerar alltså som så att om du har fått två Noblecards så kan du endera köpa en produkt i utbudet som värderas till två Noblecards, eller två stycken som värderas till ett.