Home PresenterPresenttips till den nyblivna mamman

Presenttips till den nyblivna mamman

Presenter är alltid roligt att få och ofta ger man presenter vid lite mer speciella tillfällen. Att få ett barn är en livsförändrande händelse och ska självklart firas. Det finns flera speciella tillfällen där du har möjlighet att visa uppskattning för den nyblivna mamman.

Det går också utmärkt att ge en present när som helst och det behöver inte vara i samband med något särskilt event.

Särskilda tillfällen för att ge presenter

Dopet är ett exempel på ett tillfälle där du har chans att visa din uppskattning. När det kommer till dop är det dock vanligast att man ger något särskilt riktat till barnet istället för till föräldrarna. Det går så klart också att ge en liten extrapresent till de nyblivna föräldrarna. Innan mamman fött barnet finns det ett ypperligt tillfälle att ge presenter på – nämligen i samband med en babyshower. Det är här som mamman står i fokus tillsammans med barnet i magen. När du köper en babyshowerpresent ska du tänka på både barnet och mamman. Det kan vara uppskattat med kläder och annat som i en del fall kan tära lite på ekonomin hos de nyblivna föräldrarna. Att vara lite originell är så klart alltid extra kul. Kanske du kan göra en egen present genom att exempelvis sticka ett par tjocksockar? Vi har tidigare skrivit om smarta presenttips inför babyshowern.

Exempel på vad man kan ge

Det är bara att använda fantasin för att komma på något bra. Förhoppningsvis känner du den nyblivna mamman bra och kan därför komma på något lite extra roligt. Om det gått ett litet tag sedan barnet föddes är ett tips att bjuda ut mamman och kanske den nyblivna pappan på en rolig middag med cabaret eller någon annan föreställning. Biljetter och tips om shower hittar du på bland annat Ticnet. Säg att du fixar barnvakt och allt annat så att de inte behöver oroa sig. Annars är allt som kommer att komma till användning exempel på bra presenter såsom kläder, leksaker, nappflaskor och liknande.