Home ShoppingPresenttips till babyshower

Presenttips till babyshower

Vad ger man egentligen i present till en blivande mamma? Svaret på frågan är förstås väldigt individuell och när du väljer present till babyshower är det alltid viktigt att du utgår från den blivande mamman. Om du fått en inbjudan till en babyshower betyder det oftast att du känner mamman väl och vet förmodligen vad hon tycker om och vad hon inte gillar.

Babyshow

Såklart ska fokus ligga på barnet. Det är ju trots allt hans eller hennes kommande ankomst som ni firar på babyshower. Bra presenter till babyshower kan därför vara sådana saker som föräldrarna kommer att få användning av när barnet är fött. Exempel på sådana saker kan till exempel vara babykläder, babygym, nappar, nappflaskor, snuttefiltar, nallar med mera.

Har du fått i uppdrag att arrangera babyshowern är det även viktigt att komma ihåg dekorationer. Många väljer nu för tiden att ta reda på barnets kön innan det är fött och då kan det vara roligt att dekorera i färger som tydligt visar vilket kön man väntar.

Om man har svårt att hitta någon babyprodukt att ge bort i present kan man alltid lägga fokus på den blivande mamman. Varför inte skämma bort henne med ett presentkort till en härlig massage eller spabehandling? Eller kanske bjuda henne på en mysig weekendresa så att hon får komma iväg en stund tillsammans med sin partner. Att bli lite extra bortskämd av nära och kära är något alla gravida kvinnor uppskattar!