Home PresenterJulklappstips

Julklappstips

Julen närmar sig med stormsteg och således har det också blivit dags att köpa julklappar. Som alla vet så är vissa julklappar jättelätta att köpa medan andra kan vara betydligt svårare. Här kommer några tips på roliga presenter för lite olika kategorier av personer.

Julklappar

Barn är ofta svårt att köpa presenter till, framför allt lite äldre barn. I det fallet kan ett bra tips vara att försöka ta reda på vad barnet i fråga är intresserad av. Är det till exempel en 10-årig kille som gillar fotboll kanske man kan ge biljetter till någon spännande fotbollsmatch. Är det en tonåring som gillar ett visst band kanske man kan ge en biljett till en konsert med favoritbandet.

En bra present till mormor, morfar, farmor, farfar eller någon annan äldre släkting kan vara att sätta ihop en bok med olika foton på familjen eller varför inte ge mormor en timme på en skönhetssalong eller liknande.

En typ av julklapp som är lite annorlunda och som nästan garanterat kommer att bli uppskattad är en klapp i form av en upplevelse. Det kan till exempel handla om en provning av något slag, en halvtimmes körning med Ferrari eller varför inte en tur med luftballong.

Ett bra tips, vare sig det handlar om present till mormor eller till kusinen, är att lägga ner lite tid och verkligen tänka efter när man ska ge bort en julklapp, något som blir roligare både för den som ger och den som får. Så kallade slentrianpresenter är något som man helst skall försöka undvika.