Home ShoppingBär med stil – Herrar

Bär med stil – Herrar

För inte allt för länge sedan skrev vi här på sidan om vad man som man bör bära sina pengar i för att kunna betala, i stil. Nu tänker vi gå vidare till en annan sak var man, en väska.

svart portfölj

Förr var det huvudsakligen endast kvinnor som rent rättsligt tilläts bära omkring på handväskor för att få med sig allt de skulle ha. Män fick sorgset välja mellan tråkiga portföljer eller ingenting alls. Detta fungerade dock ganska bra då mäns kläder normalt sett var begåvade med betydligt fler fickor. Idag räcker dock inte alltid fickorna. Med datorerna, surfplattorna och kamerornas uppkomst så behöver även varje man en väska.

Väskan har med det för många män även blivit en viktig accessoar som förstärker deras stil. Precis som med plånböckerna är valet av material väldigt viktigt. Äkta läder anses av många vara guldstandarden men även där finns det variation. Det absolut bästa är att själv känna på produkten och se om det är något man kan trivas med.

Glöm inte heller att granska insidan på väskan. Finns de fack som behövs och är insidan täckt i ett material som passar dig. Vissa gillar mjukare material medans andra föredrar läder även här då det är mycket tåligare och mindre känsligt för fläckar.