Home ShoppingSpara en slant på shoppingen

Spara en slant på shoppingen

Pengar är något som vi behöver, men när vi behöver pengar så har vi ofta inga. Är det här något du känner igen? Det är inte alltid lätt att hitta sätt att få in mer pengar, exempelvis genom att få högre lön eller skaffa sig ett extrajobb. Men det finns sätt att spara pengar – genom att handla smart på rätt ställe med rätt pris, men också genom att använda de olika erbjudanden som finns i butikerna.
swedish-money

Rabatter

Ett lätt sätt att spara pengar är att utnyttja alla de rabatter som handeln med jämna mellanrum erbjuder. Om du kan hitta dem. Att gå runt i butikerna och kolla eller att läsa igenom lokaltidningarna är ett ganska jobbigt sätt och dessutom ingen garanti att du hittar rabatter på just de saker du behöver. Det här är mycket enklare att göra på nätet, prova till exempel Rabattsok.se en sajt som håller reda på vilka rabatter som finns på nätet just nu. Det finns massor med erbjudanden att gå igenom.

Rabattkuponger

Det här är ett både enkelt och bra sätt att sänka sina kostnader. Många butiker delar ut kuponger via mejl, i pappersreklam eller på sina hemsidor. Antingen är det generella rabatter eller så finns speciellt utvalda produkter som du får ett bättre pris på. Kolla om du kan sätta upp dig på mejllistan hos de butiker du handlar oss regelbundet. Glöm inte att vitmarkera den epost som du får så de inte hamnar i skräppostkorgen.

Vänta på det rätta tillfället

En del saker känner du att du skulle vilja ha, men det kanske inte är så bråttom. Då är det nästan alltid en god idé att invänta rätt tillfälle. De flesta butiker, framförallt de som handlar med kläder, har flera gånger om året reor för att bereda plats för nästa årstids sortiment. Om du kan vänta in dessa, så kan du spara in en hel del pengar. Om det blir frakt på det som ska beställas så kan ni gå ihop ett gäng kompisar och beställa varor tillsammans och dela på frakten. Då blir det mycket billigare.