Home ModeModemedvetna herrar

Modemedvetna herrar

Männen idag är modemedvetna, de vet exakt vad de ska ha och vad som är inne just nu. Dessa modemedvetna herrar shoppar som aldrig förr och det blir fler och fler butiker som inriktar sig på mode för män. Accessoarerna har blivit betydligt fler som gör att männen har mycket mer att välja på idag än tidigare.

Det är inte bara kläder som handlas utan även accessoarer av olika slag. Väskor är en stor grej, en schyssta axelväska där man kan ha sin bärbara dator, anteckningsböcker eller plånböcker i ett snyggt snitt. En väska är alltid bra att kunna förvara sina prylar i och en axelväska passar alltid. Snyggt blir det också när man matchar väska med resterande outfit. Du kan även införskaffa en mer vardaglig axelväska och en mer affärsmässig som du har när du arbetar.

Ibland kan det vara svårt att själv kunna matcha olika accessoarer såsom skor, fluga eller klocka rätt. Ta en till på videon här nedan så får du fina tips på detta. Det går även att fråga i butiken där du handlar vad dom tycker och utgå från det när du ska välja vilken accessoar du ska ha till vad. Se till att köpa på dig lite olika varianter så att du kan matcha lite olika efter humör och tillfälle