Home ShoppingMobilskal som mode

Mobilskal som mode

När mobiltelefonen gjorde sitt inträde som var mans accessoar på 90-talet var nog inte utseendet som var det första köparen tänkte på.

Man With Smart Phone

Då var det mest affärsmän och andra i den klassen som behövde mobiltelefon för att kunna kommunicera i alla lägen. Men i takt med att även ungdomar blev användare började det gå mode i denna tingest. Mindre och snyggare var de första kriterier som de stora, första tillverkarna såsom Ericsson och Nokia anammade.

Sedan kom färger och möjligheten att utsmycka telefonen, mobilsmycken gjorde sitt inträde. Därefter kom möjligheten att välja skal. De finns i alla inriktningar från sport och konstnärliga motiv till populära figurer som Hello Kitty eller Doraemon.

Bild av kompisen som skal

Som på alla områden går utvecklingen framåt och detta inkluderar även dagens populära modeller. Smaken är som baken, en del vill ha sin telefon i rent svart eller vitt, andra köper skal med sitt favoritlag i fotboll. Först fanns bara de riktigt stora lagen som mobilskal men numer kan man få vilket man vill genom att själv designa sitt skal. Man kan ta ett foto eller själv teckna designen till ett eget skal. Det enda som krävs är lite fantasi och visst är det roligt att visa upp ett alldeles eget skal för sina kompisar? Ta en bild av din bästa kompis och gör sedan ett eget skal till din iPad eller iPhone. När vännen får se detta blir han eller hon säkert glatt överraskad.

3 D-foto på skalet

Att designa iPad mini generation 1 och iPad mini 2 med ett unikt motiv är enkelt och det är bara din egen fantasi som sätter gränser. Tänk på att fotot eller vad du väljer täcker alla synliga sidor på telefonen. Till exempel hos leverantören som nämns ovan, överförs motivet med 3D-sublimering som får bildens kvalitet att bli fantastisk.