Home PresenterKöpa farsdagspresent

Köpa farsdagspresent

Den mest klassiska farsdagspresenten måste vara slipsen och detta trotts att det allt mer sällan används slips förutom i vissa formella sammanhang. Så med det i åtanke kanske något nytt vore på sin plats och här kommer några användbara tips.

shutterstock_186672470
Om vi bortser från budget och ålder kan exempelvis en whiskeyprovning, helikoptertur eller att få testköra sportbil vara något som uppskattas och det förmodligen ordentligt. Dessa upplevelsepresenter kan kosta från 340-1600 kronor och det är lite beroende på vilket företag och vilken upplevelse som är vald.

En härlig massage för den stressade pappan eller en tidningsprenumeration på favorit tidningen kanske vore något eller varför inte ett blommogram som levereras till dörren eller en fin chokladask. Ett slips substitut i form av en snygg och skön halsduk kanske eller en lukta gott present med aftershave.

Något som alltid går hem är en personlig present där engagemang och handarbete ligger bakom. En så enkel sak som en fin teckning kan uppskattas lika mycket som den dyra parfymen och den personliga muggen med kanske en text om hur bra pappan är blir favoriten i skåpet. Valen är många så slipsen kanske känns lätt i det här läget.