Home ModeKomma in i jeansen igen

Komma in i jeansen igen

Vi har alla några plagg i garderoben som har blivit lite för trånga och snäva, men som vi sparar i hopp om att vi en dag ska komma in i dem igen. Vad är de snabbaste sätten att komma i så pass god form som möjligt innan sommaren är slut?

Hur långt tid det tar att gå ned i vikt beror på en mängd saker, inte minst din egen motivation och ämnesomsättning. Därför ska vi nämna något specifikt viktmål, det är också väldigt olika hur mycket man vill och kan gå ned i vikt.

Rör på dig

Vissa tycker det låter hemskt och vill gärna hitta alla andra knep som hindrar dem från att gå på jobbet: men faktum är att inget kan bränna lika mycket kalorier, lika fort, som att röra på sig. Vad du väljer att göra är helt upp till dig: välj något du tycker är roligast och håll dig till det. Om det är promenader så kommer det att ta lite längre tid, men du får en stabil viktnedgång. Väljer du att gå på gymmet så går det oftast fortare, men det är dyrare och du kommer att få mer träningsvärk.

Ät mindre

Du ska inte gå omkring och vara hungrig, det är inte en hållbar situation och risken är högre att du kommer att fuska och äta fel saker. Men du ska minska portionerna och hellre äta fler små och nyttiga måltider spritt över dagen än tre stora.

Motivation

En viktigt sak i den här resan är motivationen: se till att hitta så mycket motivation som möjligt. Det kan vara att köpa nya kläder allteftersom du går ned i vikt och speciellt att du hittar träningskläder som du känner dig bekväm och sngg