Home AccessoarerHärliga accessoarer

Härliga accessoarer

En outfit är inte en outfit utan detaljerna. Det är dem som sätter pricken över i, som lyfter hela ensemblen till riktigt mode.

Accessoarer är ett brett ämne och det finns mycket att ta av. Vi kan tipsa om måstena för sommaren. Det som varje person behöver för att skapa riktigt sommarmode.

Solglasögonen

Så klart behöver man solglasögon på sommaren! Det är inte bara chic och snyggt, de har också en beskyddande egenskap. Solglasögonen skyddar mot UV-strålarna och man ska definitivt köpa ett par riktiga glasögon där det står att de skyddar. Billiga glasögon kan vara helt okej i andra syften, under sommarkvällarna och liknande. Men det är inte säkert att de ger optimalt skydd. Kolla in Testfaktas test om vilka märken som håller måttet. Annars, när man är i den  glassiga solen, är det bäst att ha ett par rejäla brillor som ger skydd på ett snyggt sätt!

Väskan

Kanske mest viktigt för tjejerna. Modet för tjejerna handlar oftast om stretchiga och tajta plagg vilket inte lämnar mycket utrymme för fickor. Och under sommaren vill man vara beredd på allt: blir det en spontanresa för att sola på stranden ska solskyddskrämen alltid vara med. Samma sak med byggmedlet, läppglansen och plånboken. Där behövs en bra väska som passar till allt och rymmer det mesta.

Armbanden

På sommaren vill man gärna gå i kortärmat eller linne. Dels för att få en schysst solbränna och för värmens skull. Liva upp armarna lite med snygga armband som matchar dagens klädsel! Här finns det inga regler eller påbud: plast, silver, guld, platina eller tyg… allt som man gillar funkar i sommar. För killarna är silver och läder det populäraste i sommar medan tjejer kan med gott samvete köpa plastarmband för 10 kronor styck och se lika uppiffade ut som killarna. Man kan också göra sina egna. Varför inte göra några till kompisgänget också?

Scarfen

Inomhus som utomhus, sommar som vinter, scarfen är något man alltid kan hålla till hands. Den kan knytas kring halsen, slängas över axlarna utanpå jackan, eller hålla upp håret. Det finns tunnare scarfs för varma sommardagar, och tjockare för kyliga vinterkvällar. Dessutom kan man hitta dem i alla tänkbara färger, med alla tänkbara mönster. Det finns nog ingen outfit du inte kan hitta en scarf till om du bara kollar runt på nätet eller besöker ett par butiker ute på stan. Sedan kan man även hitta roliga och kreativa sätt att använda sina scarfs på Pinterest.