Home AccessoarerHandväskor

Handväskor

Handväskan är inte bara en modeaccessoar som kan skifta form och färg efter trender, den är en nödvändig funktionspryl också. Forskning har kommit fram till att den genomsnittliga 30-åringen har över 20 handväskor i sin ägo och hon köper en ny var tredje månad. Det innebär vidare att kvinnor i genomsnitt har över 100 handväskor under sin livstid.

More is more 2015

Idag har accessoaren en betydande roll på modescenen då den är en detalj som många gånger synkar en hel look. Inför den kommande vår -och sommarsäsongen 2015 kommer vi möta motsatsen till de senaste årens trend. I år är det nämligen more is more som gäller istället för less is more, rejäla och rymliga väskor  går före små miniväskor och sprudlande färger tar över efter den minimalistiska looken. I år handlar det dessutom om mycket så kallade statement-detaljer där kedjor och spännen är viktiga detaljer för att skapa en uttrycksfull känsla i designen.

Tänk långsiktigt

Tänk långsiktigt när du investerar i en ny väska, ibland lönar det sig att lägga till någon tiokrona extra för att få ut det mesta av ditt köp. En stilren väska som inte bara håller kvalitetsmässigt utan även över tid kan vara passande för dig som inte vill följa trender slaviskt, då den med sin tidlösa design kommer funka som accessoar flera år. Tänk på att enkla färger som svart, och skinn i olika mörkbruna nyanser, håller längst.