Home AccessoarerGe bort ett smycke i present

Ge bort ett smycke i present

Vem gillar inte att få smycken i present? Även om man inte använder smycken hela tiden så är det något speciellt att få ett smycke av någon som man vet tagit sig tid och valt ut det just för en själv. Nuförtiden kan man köpa vackra smycken snabbt och säkert på nätet och utbudet är enormt. Allt ifrån häftiga plastsmycken i roliga färger till silver och guld och ädla stenar i mer klassisk form finns bara ett par enkla knapptryck bort.Ringar

I vår ser vi mycket geometriska former på catwalken generellt så även på smyckena och mycket inspiration hämtas från naturen, med både flora och fauna i fokus. Inspirationen för många svenska designers har hämtats från just svensk, eller nordisk, natur och vi ser bladformer och andra skogselement med en del lite mer oväntade och exotiska naturinslag som snäckor och fjädrar i metall.

Less är fortfarande inte more, och hos många designers som Mila Silver ser vi stora, maffiga ringar som gärna tar plats. Färgade metaller börjar också synas allt mer och man mixar och matchar glatt olika metallfärger i samma smycke. Som ringar med både vitt och rött guld blandat med traditionellt gult guld, allt i samma smycke.

Det finns många tillfällen då ett smycke är den perfekta presenten, vare sig det är till en kvinna, man eller ett barn. Dop, bröllop, födelsedagar, konfirmationer, examen, jubileum – tillfällena då ett smycke passar som gåva är oändliga. Smycken är något som skapar minnen, både för den som ger bort och den som tar emot, och de är ett fint sätt att visa någon hur mycket man tycker om dem.