Home PresenterBra julklappar till partner

Bra julklappar till partner

Vi börjar närma oss den där tiden på året igen. Det är bra att vara ute i tid med sin julklappshandling. Och en av de viktigaste personer att köpa till är sin partner. 

Weekend själva

Ge bort en liten resa. Det behöver inte vara långt, tanken handlar om att få komma undan i en helg och bara rå om varandra. Boka in er på ett riktigt fint hotell och välj en av de lite lyxigare sviterna. Unna er roomservice och kanske något trevligt att göra i staden ni besöker.

För priser kan du titta på Elite Hotels utbud av sviter och platser att bo på. Det är standardpriser för den typen och de finns i flera städer i Sverige. Det är en lite dyrare gåva eftersom du måste betala för din del också. Men det betyder att du får njuta lika mycket av presenten som din partner.

Resa själv

Kanske har din partner ett intresse som ni inte delar. Uppmuntra intresset genom att ge honom eller henne en resa på egen hand eller med vännerna. En biljett till en fotbollsmatch, biljett till en konsert eller ståuppkomiker och liknande. Det är en fin gest att uppmuntra intressen utanför relationen.

Gör presenten själv

Lägg ned hjärta och själ i en hemmagjord present. Det kan vara något mindre som hemmagjord sylt till personen som älskar det, eller något större om du är lite händig. Bygg en kista, använd en brännpenna och stava ut din partners namn. Baka ett stort lass med partners favoritbakelser. Här finns det utrymme för fantasi och personliga gåvor.

Skapa dina gåvor utanför hemmet så partnern inte kommer på dig. Fråga om hjälp från vänner och familj. Kanske har en vän utrymme i garaget för ditt snickeriprojekt och föräldrarna kanske kan låna ut ugnen till ditt bakande?