Home ShoppingBikinimode 2014

Bikinimode 2014

Sommarens trender är inspirerade av tropikerna, Afrika, Latinamerika och inte minst Brasilien som är värdland för VM i sommar. Det är alltså färger som gäller!

Och gärna färgsprakade mönster också; blommigt, paisley eller geometriska mönster funkar exempelvis utmärkt. Randiga bikinis är på modet, gärna zebrarandigt för att få in den där djuriska looken. Fransar, volanger och andra utsmyckningar är också helt rätt på bikinin i sommar.

Halterneck eller Bandeau

När det gäller bikiniöverdel så är halterneck och bandeau de två dominerande modellerna. Bandeau är en modell som är axelbandslös alternativt med ett avtagbart knytband runt nacken. Bandeau-bikinin har vuxit kraftigt i popularitet den senaste tiden just eftersom den är så snygg! Det är viktigt att välja en Bandeau av bra kvalitet och passform så att den sitter där den ska när du rör dig. Många Bandeaus har osynliga byglar på insidan som skapar stabilitet för bysten. Med en halterneck-bikini menar man oftast en klassisk trekantsbikini med snörning i bak och i halsen. Halterneck-bikinin kan även ha bredare band i rygg och hals för mer stabilitet vilket är särskilt viktigt för den större bysten.

Påklätt eller avklätt

Om du funderat på att skaffa den brasilianska mini-trosan så är detta ett perfekt år att prova! De flesta kommer dock säkerligen hålla sig till de mer klassiska modellerna på bikiniunderdel. Man behöver inte heller visa magen för att vara snygg på stranden. Det finns även många modeller av trendiga baddräkter att välja mellan i årets kollektioner. Strandklänningar, kjolar och tunikor kan även komplettera baddräkten eller bikinin under dagar på stranden. Transparenta tyger, gärna virkat, är på modet.